• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s ångare systemplus silgranit puradur tartufo höger, automatisk stoppare, infino, ashlar board, gn1/2, gn1/3

PRODUKTKOD: 524059

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Ångsystem Plus Silgranit Puradur Tartufo Höger

Den Blanco Zenar XL 6 S Ångsystem Plus Silgranit Puradur Tartufo Höger är den perfekta diskbänken för ditt kök. Med sina innovativa funktioner och stilrena design kommer den att ge dig en optimal köksupplevelse.

Automatisk stoppare

Den automatiska stopparen är en praktisk funktion som gör att du kan fylla diskhon med vatten utan att behöva stå och hålla i stopparen. Detta gör det enkelt och bekvämt att använda diskhon.

Infino

Infino är ett avancerat avloppssystem som är integrerat i diskhon. Detta gör att du får en smidig och ren yta utan synliga avloppsrör. Infino är också lätt att rengöra, vilket gör det enkelt att hålla diskhon i toppskick.

Ashlar board

Ashlar board är en praktisk tillbehör till diskhon som ger extra arbetsyta. Du kan använda den för att förbereda mat eller för att placera köksredskap och tallrikar. Detta ger dig mer utrymme och effektivitet i ditt kök.

GN1/2 och GN1/3

Blanco Zenar XL 6 S Ångsystem Plus kommer med GN1/2 och GN1/3, vilket ger dig möjlighet att använda olika storlekar på gastronormpannor. Detta gör det mycket praktiskt att laga mat och förbereda stora mängder mat.

Med sin högra placering och silgranit puradur-tartufo-färg kommer Blanco Zenar XL 6 S Ångsystem Plus att bli en snygg och funktionell tillägg till ditt kök. Du kommer att älska dess bekvämlighet och stil.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S SteamerPlus (524059)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: