• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco adon xl 6 s silgranit puradur grey rock vändbar, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 525348

7 652,00 kr

Spara 15%

6 504,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 980 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco adon xl 6 s silgranit puradur grey rock vändbar, automatisk stoppare, infino

Produktbeskrivning

Blanco adon xl 6 s silgranit puradur grey rock är en högkvalitativ och funktionell diskbänk som kommer att bli en imponerande och praktisk tillägg till ditt kök. Den har en elegant grå färg som ger en modern och stilren touch till din inredning.

Med en bredd på 980 mm ger Blanco adon xl 6 s gott om utrymme för att arbeta med och tvätta dina köksredskap och råvaror. Den utlovade funktionaliteten inkluderar en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att behöva använda händerna.

Tillverkad av silgranit, vilket är en komposit av granit och annat syntetiskt material, är denna diskbänk hållbar och tålig. Den är också rep- och fläcktålig, vilket gör den enkel att rengöra och underhålla.

Blanco adon xl 6 s kommer också med infino, ett innovativt avrinningskoncept som ger en diskbänk utan avrinningsöppning. Detta ger en stilren och strömlinjeformad look samtidigt som det förhindrar igensättning och luktproblem.

Det vändbara designen innebär att du kan montera diskbänken till höger eller vänster, beroende på dina behov och kökets layout. Detta gör den användbar och anpassningsbar för olika typer av kök.

Blanco adon xl 6 s silgranit puradur grey rock är inte bara en praktisk och hållbar diskbänk, det är också en stilfull och modern tillsats till ditt kök. Med sina funktionella egenskaper kommer den att göra ditt köksarbete och disktid enklare och mer effektiv.

Mått
Bredd
980 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Nej
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: