• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco artago 6 silgranit puradur jaśmin, infino

PRODUKTKOD: 521762

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 510.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Artago 6 Silgranit Puradur Jasmin, InFino

Blanco Artago 6 Silgranit Puradur Jasmin, InFino är ett diskhoar av hög kvalitet som erbjuder både stil och funktionalitet i ditt kök. Denna diskho är tillverkad av Silgranit, ett material som kombinerar naturlig granit och högkvalitativ akryl för att skapa en stark och hållbar yta. Med sin vackra jasminfärg blir Blanco Artago 6 en perfekt komplettering till ditt köksdesign.

Funktioner

Blanco Artago 6 har en djup på 510.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera stora mängder disk. Den är utrustad med en enda ho och kan enkelt monteras i en infälld stil, vilket ger en snygg och sömlös finish i ditt kök. Med ett hål för blandaren möjliggör denna diskho också enkel installation av din favoritblandare.

Blanco Artago 6 är också vändbar, vilket ger dig flexibiliteten att installera den enligt dina preferenser och kökets layout. Med en låddjup på 190.0 mm ger den tillräckligt med utrymme för att hålla disken organiserad och minskar risken för stänk utanför diskhon. Denna modell är kompatibel med skåpsbredd på minst 600.0 mm, vilket gör den idealisk för en mängd olika köksstorlekar och designs.

Fördelarna med Silgranit

Silgranit är ett revolutionerande material som erbjuder många fördelar jämfört med traditionella diskhonmaterial. Det är mycket hållbart och motstår fläckar, repor och värme. Silgranit är också helt färgbeständigt, vilket betyder att det inte kommer att blekna eller missfärgas över tiden.

En annan fördel med Silgranit är dess enkel rengöring. Ytan är icke-porös, vilket förhindrar att smuts och bakterier tränger in. Detta gör det lätt att hålla din diskho ren och hygienisk. Den jasminfärgade ytan ger också en modern och fräsch känsla till ditt kök.

Blanco Artago 6 Silgranit Puradur Jasmin, InFino är en pålitlig och elegant diskho som kommer att förbättra funktionaliteten och utseendet på ditt kök. Med sina utmärkta egenskaper och hållbarhet är den ett perfekt val för alla köksrenoveringar eller nybyggnationer.

Produkt
Modellnamn
Blanco Artago 6 (521762)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
510.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: