• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 silgranit puradur champagne vändbar

PRODUKTKOD: 516175

5 247,00 kr

Spara 15%

4 459,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 6 Silgranit Puradur Champagne Vändbar

Produktbeskrivning

Blanco Metra 6 Silgranit Puradur Champagne är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att bli en stilfull och praktisk tillägg till ditt kök. Den är tillverkad av tåligt och hållbart silgranit material, som ger både styrka och skönhet till din diskbänk.

Funktioner

Material: Silgranit

Blanco Metra 6 är tillverkad av silgranit material, vilket ger en hållbar och stöttålig yta. Silgranit är också enkelt att rengöra och motstår fläckar, vilket gör diskbänken enkel att hålla ren och fräsch.

Vändbar design

Diskbänken är vändbar, vilket innebär att den kan installeras med hoarna och avrinningsytorna på antingen höger- eller vänstersida, beroende på din kökslayout och preferenser. Detta ger dig flexibilitet när det gäller att anpassa diskbänken till ditt kök.

En och en halv hoar

Blanco Metra 6 har en och en halv hoar, vilket ger dig gott om utrymme att tvätta och förbereda mat. Den större huvudhoen är perfekt för att tvätta större kastruller och bakplåtar, medan den mindre hoen är idealisk för diskning av bestick och mindre köksredskap.

Montering

Diskbänken kan monteras antingen genom att infällas eller underlimmas i köksskåpet. Detta ger dig olika alternativ när det gäller att installera diskbänken, beroende på din köksdesign och preferenser.

Mått och storlek

Diskbänken har en längd på 615.0 mm och en djup på 500.0 mm. Den passar perfekt i ett köksskåp med en bredd på minst 600.0 mm. Dess låddjup är 190.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera disken.

Design

Blanco Metra 6 har en rektangulär form som ger en modern och stilren estetik till ditt kök. Dess eleganta champagnefärg försäkrar att diskbänken blir en riktig blickfångare och kompletterar ditt köksinredning på ett sofistikerat sätt.

Hål för blandare

Diskbänken kommer inte med förborrade hål för en blandare, vilket ger dig möjlighet att välja och placera blandaren efter dina egna behov och önskemål.

Sammanfattning

Med sin tåliga konstruktion av silgranit material och elegant design är Blanco Metra 6 Silgranit Puradur Champagne Vändbar den perfekta diskbänken för ditt kök. Dess vändbara funktion och en och en halv hoar ger dig flexibilitet och gott om utrymme för att hantera disken och förbereda mat. Oavsett om du väljer att installera den genom att infällas eller underlimmas, kommer denna diskbänk att bli en praktisk och attraktiv tillägg till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Metra 6 (516175)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
615.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: