• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 45 kaffe med automatisk propp

PRODUKTKOD: 517165

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 465.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Dalago 45 - Den perfekta kaffehoan med automatisk propp

Blanco Dalago 45 är en elegant och praktisk diskho som kommer att bli ett oumbärligt tillskott till ditt kök. Den är tillverkad i högkvalitativt silgranitmaterialet, vilket ger den en fantastisk hållbarhet och en vacker brun färg som kommer att komplettera din köksinredning.

Funktioner:

Komplett automatisk propp: Med den unika funktionen för automatisk propp behöver du inte längre bekymra dig för att stoppa i proppen manuellt. När du önskar tömma diskhon kan du enkelt trycka på knappen och proppen kommer att öppna sig, vilket gör tömningen av diskhon till en snabb och enkel process.

En ho-modell: Blanco Dalago 45 är en enkelskålad diskho. Den ger dig tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina diskbehov, samtidigt som den behåller sin kompakta design. Den är perfekt för mindre kök eller kök där utrymmet är viktigt.

Praktisk montering: Diskhoen är enkel att montera genom planlimning. Detta ger en sömlös och elegant look i ditt kök. Planlimning gör det också mycket enkelt att rengöra runt hoan, vilket sparar dig tid och ansträngning.

Hålför blandare: Blanco Dalago 45 har ett hål för blandaren, vilket ger dig möjlighet att installera en praktisk och funktionell blandare i diskhon. Detta gör det enkelt att skölja av matrester och fylla kastruller och kaffekoppar med vatten.

Kompatibilitet: Skåpsbredden för Blanco Dalago 45 bör vara minst 450 mm. Detta gör den lämplig för de flesta standardköksskåp. Diskhoen har också en låddjup på 190 mm, vilket ger gott om utrymme för disken.

Med Blanco Dalago 45 får du en högkvalitativ och funktionell diskho med automatisk proppfunktion. Den är tillverkad av slitstarkt silgranitmaterialet och har en vacker brun färg som kommer att ge ditt kök en touch av elegans. Montering genom planlimning gör den enkel att installera och rengöra. Oroa dig inte för att stoppa i proppen manuellt - den automatiska proppen tar hand om det åt dig. Ta ditt kök till nästa nivå med Blanco Dalago 45!

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 45 (517165)
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Längd
465.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Planlimning

16 Produkter från samma kategori: