• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia xl 6 s compact silgranit puradur alumetalik odwracalny

PRODUKTKOD: 523275

3 555,00 kr

Spara 15%

3 021,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zia XL 6 S Compact Silgranit Puradur Alumetalik Odwracalny

Blanco Zia XL 6 S Compact är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att bli en perfekt tillskott i ditt kök. Med sin stilrena och moderna design är den ett snyggt komplement till vilken köksinredning som helst.

Funktioner

Blanco Zia XL 6 S Compact är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion. Silgranit är känt för sin tålighet mot repor, fläckar och värme, vilket gör diskbänken perfekt för daglig användning.

Diskbänken har en generös längd på 780 mm och en djup på 500 mm. Detta ger dig gott om utrymme för att tvätta och förbereda mat utan problem. Du kan också njuta av fördelarna med en bredare ho, som ger dig mer utrymme att arbeta med.

Blanco Zia XL 6 S Compact har en vändbar design, vilket innebär att den kan monteras både med hoen på vänster och höger sida. Detta ger dig maximal flexibilitet när det gäller att anpassa diskbänken till din kökslayout och dina behov.

Montering och användning

Blanco Zia XL 6 S Compact är utformad för infällnadsmontage, vilket ger dig en nästän helt plan yta mellan diskbänken och din köksbänk. Detta ger inte bara ett stilrent och snyggt utseende utan gör också rengöringen mycket enklare.

Diskbänken levereras med ett hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera din valda blandare. Med ett hål för blandaren får du möjlighet att enkelt blanda både kallt och varmt vatten för att uppfylla dina behov i köket.

Slutsats

Blanco Zia XL 6 S Compact Silgranit Puradur Alumetalik Odwracalny är en imponerande diskbänk som kombinerar stil, funktion och hållbarhet. Med sin rektangulära design och vändbara möjligheter är den en praktisk lösning som passar perfekt in i alla kök. Investera i denna diskbänk och upplev den höga kvaliteten och bekvämligheten för dig själv.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zia XL 6 S Compact (523265)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: