• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 8 s silgranit puradur pärlgrå vändbar, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 524973

6 495,00 kr

Spara 15%

5 520,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lexa 8 S Silgranit Pärlgrå Diskbänk

Du får både stil och funktionalitet med Blanco Lexa 8 S Silgranit Pärlgrå Diskbänk. Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som gör den både hållbar och tålig i det dagliga användandet.

Färg och Design

Blanco Lexa 8 S Silgranit Pärlgrå Diskbänk har en vacker pärlgrå färg som passar perfekt i olika köksinredningar. Dess rektangulära form ger en elegant och stilren look till ditt kök.

Material

Diskbänken är tillverkad av silgranitmaterial, vilket är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet. Silgranit är ett kompositmaterial av granitsten och akryl, vilket ger en slitstark yta som är resistent mot repor, fläckar och värme.

Funktioner

Blanco Lexa 8 S Silgranit Pärlgrå Diskbänk har flera praktiska funktioner som underlättar din vardag i köket. Diskbänken levereras med automatisk stoppare, som gör att du enkelt kan fylla diskhon med vatten och tömma den genom att trycka på en knapp. Detta sparar tid och minskar ansträngningen vid diskning.

En annan användbar funktion är att diskbänken är vändbar, vilket innebär att du kan montera den med hoarna på vänster eller höger sida beroende på ditt kökslayout och personliga preferenser. Det ger dig flexibilitet när det gäller att anpassa din diskbänk efter ditt köksdesign.

Montering och mått

Diskbänken är avsedd för infällnad eller underlimning och passar en skåpsbredd på minst 800 mm. Den har en längd på 1160 mm och en djup på 500 mm, vilket ger gott om utrymme för diskning och arbete i köket. Djupet på diskhon är 190 mm, vilket ger tillräckligt med plats för att hantera stora kastruller och pannor.

Blanco Lexa 8 S Silgranit Pärlgrå Diskbänk är det perfekta valet för dig som vill ha en elegant och funktionell diskbänk av hög kvalitet. Med sina användbara funktioner och slitstarka material kommer den att vara en pålitlig och snygg del av ditt kök i många år framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 8 S (524973)
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
2
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: