• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 700-u silgranit puradur antracyt, infino

PRODUKTKOD: 523442

6 723,00 kr

Spara 15%

5 714,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 730.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco subline 700-u silgranit puradur antracyt, infino

Elegant och funktionell diskho för ditt kök

Blanco Subline 700-U silgranit puradur är en imponerande diskho som kombinerar stil, kvalitet och funktionalitet. Med sin eleganta svarta färg i antracit ger den en sofistikerad touch till ditt kök. Diskhon är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket gör den tålig och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Enkel installation och underhåll

Blanco Subline 700-U är en underlimningsdiskho, vilket innebär att den monteras under köksbänken för en sömlös och modern look. Den är utformad med en enda ho, vilket ger gott om utrymme för att tvätta och diska stora kastruller och tallrikar. Diskhon har en generös längd på 730 mm och en djup på 460 mm, vilket gör den perfekt för större kök.

En av de unika egenskaperna hos denna diskho är dess infino avrinningssystem. Detta system möjliggör en jämn och snabb avrinning av vattnet, vilket minimerar risken för vattenpölar och översvämningar på diskbänken. Infino-systemet är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör din diskning och rengöring till en enkel och smidig uppgift.

Flexibel och anpassningsbar design

Blanco Subline 700-U är en vändbar diskho, vilket innebär att den kan installeras både på höger och vänster sida av diskbänken beroende på dina preferenser och kökslayout. Diskhon kommer utan hål för blandare, vilket ger dig frihet att välja och installera den blandare som passar bäst för dig.

Denna modell är designad för att passa skåp med en bredd på minst 800 mm. Den har även en låddjup på 190 mm, vilket ger dig gott om utrymme för förvaring av diskredskap och tillbehör.

Blanco Subline 700-U silgranit puradur antracyt, infino - en pålitlig diskho för ditt kök

Oavsett om du behöver en ny diskho till ditt kök eller planerar en renovering, är Blanco Subline 700-U ett utmärkt val. Med sin stilrena design, högkvalitativa material och praktiska funktioner erbjuder den inte bara en estetiskt tilltalande lösning för ditt kök, utan också en hållbar och pålitlig diskho som kommer att förbättra din köksupplevelse.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 700-U (523442)
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
460.0 mm
Längd
730.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Material
Silgranit
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Underlimning

16 Produkter från samma kategori: