• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 500-u silgranit puradur antracyt, infino

PRODUKTKOD: 523432

5 275,00 kr

Spara 15%

4 483,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 530.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Subline 500-U Silgranit Puradur Antracyt, InFino

Den Blanco Subline 500-U diskho är en imponerande och stilren lösning för ditt kök. Med sin antracitgrå färg och rektangulära form ger den en modern och elegant touch till ditt köksdesign. Diskhon är tillverkad av högkvalitativt silgranit material, vilket gör den hållbar och tålig mot repor och stötar.

Egenskaper:

Färg: Grå

Diskhon kommer i en elegant antracitgrå färg som passar perfekt för att komplettera en modern köksinredning. Färgen ger en snygg kontrast till övriga köksdetaljer.

Material: Silgranit

Silgranit är ett hållbart material som är känt för sin motståndskraft mot repor och stötar. Diskhon är tillverkad av högkvalitativt silgranit, vilket ger långvarig användning och enkel rengöring.

Typ: Diskhoar

Diskhon är utformad som en diskho med ett djup på 460 mm. Det ger gott om utrymme för att diska och rengöra dina köksredskap och disk.

Montering: Underlimning

Diskhon är utformad för att enkelt kunna underlimmas under köksbänken. Det ger en sömlös och stilren look till ditt kök.

Låddjup: 190.0 mm

Diskhon har ett låddjup på 190 mm vilket ger gott om plats för att förvara och organisera dina köksredskap och disk.

Märke: Blanco

Blanco är ett erkänt varumärke inom köksprodukter och står för hög kvalitet och stilren design. Med en Blanco Subline 500-U diskho kan du vara säker på att du har en pålitlig och elegant lösning för ditt kök.

Modellnamn: Blanco Subline 500-U (523432)

Modellen av diskhon är Blanco Subline 500-U med modellnumret 523432. Detta är en populär och välkänd modell som är känd för sin funktionella design och stilrena utseende.

Form: Rektangulär

Diskhon har en rektangulär form som passar in i de flesta köksdesigner. Den ger en modern och minimalistisk touch till köket.

Hål för blandare: Nej

Diskhon har inget förborrat hål för blandare. Det ger dig friheten att välja och installera den blandare som passar bäst för dina behov.

Antal hål för blandare: 0

Eftersom diskhon inte har något hål för blandare finns det inget behov av att installera en blandare.

Vändbar: Nej

Diskhon är inte vändbar, vilket betyder att den endast kan monteras på ett sätt. Detta gör det viktigt att mäta och planera installationen noga för att säkerställa en korrekt och stadig montering.

Skåpsbredd (min): 600.0 mm

Den rekommenderade minimum skåpsbredden för att montera denna diskho är 600 mm. Det är viktigt att ha tillräckligt med utrymme och stabilitet för att montera diskhon korrekt.

Sammanfattningsvis är Blanco Subline 500-U Silgranit Puradur Antracyt, InFino en högkvalitativ och elegant diskho som kommer att komplettera och förbättra utseendet på ditt kök. Med sin hållbara konstruktion, tåliga material och stilrena design är den perfekt för daglig användning och enkel rengöring. Välj en Blanco Subline 500-U för att ge ditt kök den extra touch av stil och funktionalitet som det förtjänar.

Produkt
Modellnamn
Blanco Subline 500-U (523432)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
530.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
460.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: