• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco typ 45 s mini stal matowa

PRODUKTKOD: 516524

1 052,00 kr

Spara 15%

894,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 605.0 mm
  • Låddjup: 160.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Tipo 45 S Mini - En elegant och kompakt diskho

Blanco Typ 45 S Mini är en stilren och kompakt diskho som kommer i olika färger för att passa din köksinredning perfekt. Med en djup på 500.0 mm och en längd på 605.0 mm är denna diskho utformad för att vara både funktionell och praktisk samtidigt.

Högkvalitativt rostfritt stål för hållbarhet och design

Tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet, är Blanco Tipo 45 S Mini både hållbar och elegant. Det rostfria stålet ger inte bara en modern och snygg look till ditt kök, det är också lätt att rengöra och tåligt mot repor och fläckar. Diskhon kommer i olika färger, från klassiska vitt och silver till mer dristiga färger som rosa och grönt, så du kan välja den färg som bäst kompletterar din köksstil.

En flexibel diskho för optimal användning av utrymme

Blanco Tipo 45 S Mini har en enda huvudho vilket gör den perfekt för mindre köksutrymmen. Med en låddjup på 160.0 mm har denna diskho gott om plats för att rymma tallrikar, kastruller och bestick utan problem. Dess flexibla design gör att den kan vändas för att passa dina behov, vilket ger dig frihet att installera den på vänster eller höger sida av ditt kök.

Smidig och enkel installation

Blanco Tipo 45 S Mini är utformad för enkel installation och passar perfekt i en skåpsbredd på minst 450.0 mm. Den kommer utan hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja en separat blandare som matchar din personliga stil. Om du föredrar att ha en diskmaskin kan du också enkelt ansluta diskhonen till den.

Oavsett om du letar efter en kompakt och modern diskho för ditt kök eller om du vill ge det en färgstark touch, kommer Blanco Tipo 45 S Mini att vara ett utmärkt val. Med sin eleganta design och hållbara konstruktion ger denna diskho både stil och funktionalitet till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Tipo 45 S Mini (516053)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
605.0 mm
Låddjup
160.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: