• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 500-if

PRODUKTKOD: 517244

3 391,00 kr

Spara 15%

2 882,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco zerox 500-if - Rostfri stål

Blanco zerox 500-if är den perfekta blandningen av stil och funktionalitet. Denna rostfria diskbänk är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket ger den en snygg och hållbar finish. Med sin moderna design och robusta konstruktion passar den perfekt i alla kök.

Material

Denna diskbänk är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet. Detta garanterar långvarig hållbarhet och resistent mot fläckar och korrosion. Den rostfria finishen ger också en modern och elegant touch till köket.

Tillgängliga färger

Blanco zerox 500-if finns i tre olika färger: krom, blank och rostfri. Den kromade finishen ger ett elegant och klassiskt utseende, medan den blanka ytan ger en modern och glänsande effekt. Den rostfria finishen är både tidlös och hållbar.

Antal hoar

Denna diskbänk har en enda ho. Detta ger tillräckligt med utrymme för att tvätta stora kastruller och pannor, samtidigt som det sparar värdefullt utrymme på köksbänken.

Montering

Blanco zerox 500-if kan monteras på två olika sätt: nedfälld eller infälld. Nedfälld montering innebär att diskbänken placeras ovanpå köksbänken, medan infälld montering innebär att den placeras ned i köksbänken för en mer sömlös och integrerad look.

Förborrat hål för blandare

Denna diskbänk levereras utan förborrade hål för blandarsystem. Det ger dig möjligheten att välja och anpassa blandaren efter dina behov och preferenser.

Blanco zerox 500-if är den ultimata rostfria diskbänken för ditt kök. Med sin snygga design och robusta konstruktion är den både praktisk och stilren. Välj mellan olika färger för att matcha din köksinredning och njut av långvarig kvalitet och funktionalitet.

Specifikationer
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: