• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 8 s-if polerat stål vänster, automatisk stoppare, infino, pushcontrol

PRODUKTKOD: 521650

20 333,00 kr

Spara 15%

17 283,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zerox 8 S-IF - En elegant diskbänk för ditt kök

Välkommen till en värld av stil och funktionalitet med Blanco Zerox 8 S-IF. Denna diskbänk är tillverkad i polerat rostfritt stål och erbjuder en sofistikerad design som passar perfekt in i moderna köksmiljöer.

Automatisk stoppare för enkel användning

Med den automatiska stopparen blir det enklare än någonsin att fylla och tömma diskhon. Med ett enkelt tryck kan du öppna och stänga stopparen efter behov, vilket gör diskningen mer praktisk och effektiv.

Infinoblad för smidig rengöring

Den medföljande Infinoblade tillåter dig att snabbt och enkelt rengöra diskhon. Bladet skrapar effektivt bort matrester och smuts från ytan för en hygienisk och ren diskning varje gång.

Pushcontrol för snabb och enkel avfallshantering

Med den smidiga Pushcontrol-funktionen kan du enkelt och bekvämt sortera och hantera ditt avfall. Genom att trycka lätt på knappen kan du öppna och stänga avloppet, vilket gör det enkelt att rengöra diskhon efter avslutad diskning.

Elegant och mångsidig design

Blanco Zerox 8 S-IF finns i ett brett utbud av färger, inklusive vitt, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grönt, grå/antracit, creme, blått, beige och rött. Detta gör att du kan välja den färg som passar bäst in i din köksinredning och ger en smakfull touch till ditt kök.

Med sina två hoar erbjuder Blanco Zerox 8 S-IF gott om plats för att hantera disken med lätthet. Den är också kompatibel med blandare och har hål för enkel installation av sådana. Diskbänken är vändbar och kan monteras både som infällning och planlimning, vilket ger dig flexibilitet och valmöjligheter för att anpassa den efter dina behov.

Tjockleken på diskhon är perfekt balanserad för att ge både hållbarhet och användarvänlighet. Med en längd på 1160.0 mm och ett djup på 510.0 mm är denna diskbänk idealisk för medelstora till stora kök.

Skapa en snygg och praktisk köksmiljö med Blanco Zerox 8 S-IF. Kombinera stil och funktionalitet för att göra ditt köksarbete ännu angenämare.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zerox 8 S-IF (521650)
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Vändbar
Nej
Material
Rostfritt stål
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
2
Montering
Infällnad, Planlimning

16 Produkter från samma kategori: