• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s kompakt vit med automatisk propp

PRODUKTKOD: 513468

7 832,00 kr

Spara 15%

6 657,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 6 S Compact - En kompakt vit diskbänk med automatisk propp

Färgval i olika nyanser

Välj din favoritnyans för att matcha din köksinredning. Blanco Metra 6 S Compact finns i en rad färger inklusive Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå och Beige. Oavsett vilken färg du väljer kommer diskbänken vara en vacker och funktionell tillskott till ditt kök.

Elegant och robust material

Blanco Metra 6 S Compact är tillverkad av Silgranit, ett material som kombinerar elegance med hållbarhet. Silgranit erbjuder enestående slitstyrka och tålighet mot repor och fläckar. Diskbänken kommer att behålla sin fräscha och rena look under lång tid med minimalt underhåll.

Enkelho och halvho

Med en enkelho och en halvho erbjuder Blanco Metra 6 S Compact en praktisk lösning för diskning. Enkelhon ger tillräckligt med utrymme för att diska stora kastruller och stekpannor, medan halvhoen är perfekt för att skölja eller blötlägga matvaror. Den smarta designen ger dig flexibilitet och funktionalitet.

Automatisk propp

Ett unikt och användarvänligt drag med Blanco Metra 6 S Compact är den automatiska proppen. Med bara en enkel tryckning öppnas eller stängs proppen. Detta gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den. Den automatiska proppen är både praktisk och hygienisk, vilket hjälper dig att hålla din diskbänk ren och fräsch.

Passar i kompakta utrymmen

Blanco Metra 6 S Compact är tillverkad för att passa perfekt i kök med begränsat utrymme. Med en längd på 780 mm och skåpsbredden på minst 600 mm tar den minimal plats samtidigt som den erbjuder tillräckligt med arbetsyta för dina diskbehov. Oavsett om du har ett litet kök eller behöver en extra diskbänk i en annan del av huset, kommer Blanco Metra 6 S Compact vara en perfekt lösning.

Kvalitetsmärke

Blanco, ett företag med lång erfarenhet inom diskbänkar, är märket bakom Blanco Metra 6 S Compact. De är kända för att tillverka produkter av hög kvalitet som kombinerar design, funktionalitet och pålitlighet. Genom att välja Blanco kan du vara säker på att du investerar i en hållbar och pålitlig diskbänk som kommer att ge glädje och användning i många år framöver.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 S Compact (513468)
Märke
Blanco
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: