• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco nova 8 s antracit utan automatisk propp 510463

PRODUKTKOD: 510463

3 361,00 kr

Spara 15%

2 856,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Nova 8 S - Den perfekta diskbänken för ditt kök

Välkommen till en värld av stil och funktion med Blanco Nova 8 S (510463). Denna diskbänk är perfekt för att ge ditt kök en modern touch och är utformad med avancerade funktioner för att göra din diskupplevelse enklare och mer bekväm.

Design och färg

Blanco Nova 8 S kommer i en elegant svart antracitfärg som ger en sofistikerad känsla till ditt kök. Den rektangulära formen ger bänken en modern och stilren look som passar perfekt i de flesta köksinredningar.

Material och kvalitet

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den enastående hållbarhet och tålighet mot vardagliga påfrestningar som repor, fläckar och värme. Silgranit är även enkelt att rengöra och behåller sin vackra finish under lång tid.

Enkel installation och flexibilitet

Blanco Nova 8 S är utformad för infällnad i köksskåp och kan enkelt monteras för att passa i en bänkskiva med en minimibredd på 800 mm. Dess vändbara design gör det möjligt att installera bänken enligt dina egna preferenser och behov.

Funktionella egenskaper

Med en ho och en halv erbjuder Blanco Nova 8 S tillräckligt med utrymme för att hantera både enkel och komplex diskning. Den har även ett hål för en blandare, vilket ger dig möjlighet att enkelt installera din favoritblandare för att möta dina exakta behov.

Konfiguration och dimensioner

Blanco Nova 8 S har en total längd på 1160 mm och en djup på 500 mm. Den har en låddjup på 190 mm och levereras utan automatisk propp.

Sammanfattningsvis är Blanco Nova 8 S den perfekta diskbänken för dig som vill ha en kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet i ditt kök. Med sina avancerade funktioner och eleganta design är den en fantastisk tillägg till ditt köksinredning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Nova 8 S (510463)
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: