• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 45 champagne med automatisk propp

PRODUKTKOD: 517162

4 424,00 kr

Spara 15%

3 760,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 465.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Dalago 45 Champagne med automatisk propp

Blanco Dalago 45 Champagne är en elegant och funktionell diskho som kommer att vara en perfekt tillskott till ditt kök. Den har en vacker beige färg som ger en lyxig touch till ditt köksutrymme. Med automatisk proppfunktion blir diskningen enklare och bekvämare än någonsin tidigare.

Funktioner

Material

Blanco Dalago 45 Champagne är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Detta material är känt för sin hållbarhet och tålighet mot värme, fläckar och repor. Det ger en solid och pålitlig diskho som kommer att vara en pålitlig följeslagare i många år framöver.

Design

Den fyrkantiga formen på Blanco Dalago 45 Champagne ger en modern och stilren look till ditt köksutrymme. Den passar perfekt för enkel diskning av tallrikar, kastruller och bestick. Den är utformad för att passa perfekt i ett skåp med en bredd på minst 450 mm.

Automatisk proppfunktion

En av de fantastiska funktionerna i Blanco Dalago 45 Champagne är den automatiska proppen. Detta gör det enkelt att fylla din diskho med vatten eller tömma den utan att behöva använda händerna. Det sparar tid och gör diskningen mycket bekvämare

Monteringsmöjligheter

Blanco Dalago 45 Champagne kan enkelt monteras genom planlimning. Det innebär att den kan placeras sömlöst in i diskbänken, utan att skapa någon ojämnhet eller utstående delar. Det ger en elegant och stilren look till ditt kök.

Hål för blandare

Blanco Dalago 45 Champagne är utrustad med ett hål för en blandare. Detta gör det möjligt att enkelt installera en blandare för att underlätta diskningen och hanteringen av vattenflödet.

Sammanfattning

Om du letar efter en vacker och funktionell diskho, är Blanco Dalago 45 Champagne med automatisk propp det perfekta valet för dig. Dess högkvalitativa silgranitmaterial och stilrena design gör den till ett hållbart och estetiskt tilltalande val för ditt kök. Den automatiska proppfunktionen och möjligheten att montera den genom planlimning erbjuder både bekvämlighet och stil. Investera i en Blanco Dalago 45 Champagne diskho och förvandla ditt kök till en plats för både funktionalitet och skönhet.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 45 (517162)
Mått
Längd
465.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Beige, Blå, Grå, Grön, Rosa, Röd, Silver, Svart, Vit
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Planlimning
Vändbar
Nej
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: