• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 5 s-f silgranit puradur grey rock right, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523874

8 088,00 kr

Spara 15%

6 874,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 903.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 498.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 5 S-F Silgranit Puradur Grey Rock Right

Blanco Zenar 5 S-F Silgranit Puradur Grey Rock Right är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Med sitt innovativa design och högkvalitativa material ger den både stil och funktionalitet till ditt köksutrymme.

Funktioner:

Färg: Grå

Material: Silgranit Puradur

Typ: Diskbänk

Antal hoar: 1

Låddjup: 190.0 mm

Märke: Blanco

Modellnamn: Blanco Zenar 5 S-F INFINO (523860)

Form: Rektangulär

Skåpsbredd (min): 500.0 mm

Denna diskbänk är tillverkad av hållbart och slagtåligt silgranit material, vilket ger den en robust och tålig yta som är tålig mot repor och fläckar. Den grå färgen ger den ett modernt och stilrent utseende som kompletterar alla typer av köksinredningar.

Blanco Zenar 5 S-F Silgranit Puradur Grey Rock Right har en automatiserad stoppare, vilket gör att den är enkel och bekväm att använda. Stopparen gör det möjligt att fylla diskhon med vatten utan att behöva blockera avloppet manuellt.

Diskbänken har också en Infino bottenventil, vilket hjälper till att förhindra igensättning och säkerställer en smidig avrinning av vatten och sopor. Detta gör att diskbänken håller sig ren och fräsch längre, samtidigt som underhållet blir enklare och mer tidseffektivt.

Den rektangulära formen och den optimala storleken på diskhon gör att den passar perfekt in i både mindre och större kök. Den är också utformad för att passa in i skåp med en bredd på minst 500 mm, vilket gör den till en idealisk val för alla kök.

Välj Blanco Zenar 5 S-F Silgranit Puradur Grey Rock Right för att ge ditt kök en modern och stilren touch samtidigt som du får en funktionell och praktisk diskbänk som kommer att hålla länge.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar 5 S-F INFINO (523860)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
903.0 mm
Djup
498.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: