• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 550-if/a

PRODUKTKOD: 516794

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 610 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco zerox 550-if/a

Allmänna egenskaper

Blanco zerox 550-if/a är en stilren och praktisk rostfri diskbänk. Med en bredd på 610 mm passar den perfekt i de flesta kök och erbjuder tillräckligt med utrymme för matlagning och diskning. Tillverkad av stål, är denna diskbänk mycket hållbar och tålig, vilket gör den idealisk för användning i köksmiljöer.

Design och stil

Blanco zerox 550-if/a har en modern och elegant design som kommer att komplettera vilket kök som helst. Den rostfria ytan ger en polerad och professionell look. Diskbänken finns i olika färger, inklusive krom/blank och satin, vilket ger dig möjlighet att välja den som passar bäst till din köksinredning.

Funktioner och användning

Med en enda ho är Blanco zerox 550-if/a perfekt för mindre kök där utrymmet kan vara begränsat. Den kan enkelt monteras både nedfällt och infällt, vilket ger dig flexibilitet att anpassa installationen efter dina behov. Diskbänken är också förborrad med ett hål för blandaren, vilket gör installationen ännu enklare.

Hållbarhet och kvalitet

Tillverkad av stål, erbjuder Blanco zerox 550-if/a överlägsen hållbarhet och kvalitet. Den är konstruerad för att klara av den dagliga användningen och hålla sig i gott skick under lång tid. Rostfritt stål är också mycket motståndskraftigt mot fläckar och repor, vilket ger en vacker och professionell finish i köket.Sammanfattningsvis är Blanco zerox 550-if/a en pålitlig och funktionell diskbänk som är perfekt för mindre kök. Med sin stilrena design och högkvalitativa material kommer den att bli en snygg och funktionell tillskott till ditt kök.
Mått
Bredd
610 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad

16 Produkter från samma kategori: