• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo xl 6 s silgranit puradur coffee reversible, auto stopper, infino

PRODUKTKOD: 524136

5 820,00 kr

Spara 15%

4 947,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Classic Neo XL 6 S Silgranit Puradur Coffee Reversible, Auto Stopper, Infino

Blanco Classic Neo XL 6 S är en stilfull och praktisk diskbänk som kommer att bli en perfekt tillskott i ditt kök. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion.

Den har en elegant brun färg som ger en unik och varm touch till ditt kök. Den rektangulära formen ger dig gott om utrymme för att tvätta och skölja av dina tallrikar och kastruller. Diskbänken har en imponerande längd på 1000.0 mm och ett djup på 510.0 mm, vilket ger dig gott om plats att arbeta med.

Blanco Classic Neo XL 6 S är utrustad med en ho, vilket är perfekt för att hålla disk och bestick på ett organiserat sätt. Diskbänken är också utformad med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en vattenkran för att underlätta disken.

En av de praktiska funktioner som denna diskbänk har är att den är vändbar. Det innebär att du kan montera den enligt dina egna preferenser och köket design. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa diskbänken efter just dina behov och önskemål.

Blanco Classic Neo XL 6 S levereras också med en auto stopp-funktion, vilket gör det bekvämt och säkert att använda. När du vill tömma diskhon kan du enkelt trycka på en knapp och vattnet kommer att stoppas automatiskt. Detta gör det praktiskt och effektivt för daglig användning.

Slutligen har diskbänken också en Infino-funktion, som är en innovativ teknologi som ger diskbänken en jämn och elegant yta. Detta underlättar rengöring och håller diskbänken ren och fräsch under lång tid.

Med Blanco Classic Neo XL 6 S Silgranit Puradur Coffee Reversible, Auto Stopper, Infino får du en diskbänk av hög kvalitet med praktiska funktioner som kommer att underlätta vardagen i köket. Med dess stilrena design och hållbara material kommer den definitivt att bli en favorit i ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic Neo XL 6 S (524136)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: