• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra xl 6 s silgranit puradur fluga vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 521896

4 098,00 kr

Spara 15%

3 483,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra XL 6 S

Den Blanco Metra XL 6 S är en elegant och praktisk diskbänk som kommer att bli en felfri tillskott till ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, erbjuder denna diskbänk enastående hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Dess svarta färg ger ett modernt och stilfullt utseende till din köksinredning.

Funktioner:

Vändbar design

Blanco Metra XL 6 S erbjuder en praktisk vändbar design, vilket gör det möjligt att installera diskbänken enligt dina behov och preferenser. Du kan enkelt välja om du vill ha hoen på vänster eller höger sida, vilket ger dig flexibilitet vid montering.

Automatisk stoppare

En av de praktiska funktionerna hos Blanco Metra XL 6 S är den inbyggda automatiska stopparen. Denna funktion gör det enkelt att fylla diskbänken med vatten eller tömma den utan att behöva använda en extern propp. Det sparar tid och gör diskningen bekvämare och smidigare.

Stort utrymme

Med en längd på 1000 mm och en djup på 500 mm erbjuder Blanco Metra XL 6 S gott om utrymme för att rymma dina disk- och rengöringsbehov. Det finns även en ho, vilket ger dig utrymme att tvätta och skölja större kastruller och pannor utan problem.

Hög kvalitet

Blanco Metra XL 6 S är tillverkad av silgranitmaterial av hög kvalitet, vilket gör den mycket tålig och motståndskraftig. Den är även idealisk för dagligt bruk, då den är rep- och fläcksäker samt tål värme upp till 280°C. Detta förvandlar diskbänken till en pålitlig och hållbar investering för ditt kök.

Monteringsalternativ

Blanco Metra XL 6 S kan enkelt monteras på två olika sätt: infällnings- eller underlimningsmontering. Du kan välja den metod som passar bäst för din köksinredning och personliga preferenser. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer diskbänken att ge en elegant och sömlös look till ditt kök.

Skåpsbredd

Blanco Metra XL 6 S har en rekommenderad skåpsbredd på minst 600 mm. Detta ger tillräckligt med utrymme för att installera diskbänken korrekt och säkert i ditt kök.

Med Blanco Metra XL 6 S får du en sofistikerad och funktionell diskbänk som kommer att förbättra både utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Dessutom är dess högkvalitativa material och praktiska funktioner som automatisk stoppare och vändbar design perfekta för att göra din diskning enklare och mer bekväm.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra XL 6 S (521896)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: