• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 8 s silgranit puradur fluga vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 521877

6 240,00 kr

Spara 15%

5 304,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Lexa 8 S Silgranit Puradur Fluga Vändbar med Automatisk Stoppare

Design och Färg

Blanco Lexa 8 S Silgranit Puradur Fluga Vändbar är en stilren diskbänk i brunt. Dess färg gör den till en snygg och elegant tillskott till vilket kök som helst.

Mått och Material

Med en djup på 500.0 mm och en längd på 1160.0 mm, ger Blanco Lexa 8 S tillräckligt med utrymme för dina köksbehov. Diskbänken är tillverkad av hållbart silgranitmaterial, vilket ger den både styrka och motståndskraft mot repor och fläckar.

Antal Hoar och Montering

Blanco Lexa 8 S har två hoar, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att utföra olika uppgifter samtidigt. Diskbänken är lämplig för infällnad eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att välja monteringsalternativ.

Automatisk Stoppfunktion och Blandarhål

En praktisk funktion hos Blanco Lexa 8 S är dess automatiska stoppare, som gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den på ett smidigt sätt. Dessutom har diskbänken ett hål för blandare, vilket möjliggör enkel installation av en blandare efter eget val.

Vändbar och Passande Skåpsbredd

Du kan enkelt vända diskbänken enligt dina behov och preferenser, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter kökets layout. Den är också lämplig för skåpsbreddar på minst 800.0 mm, vilket ger dig en bred valmöjlighet vid val av skåp för att matcha din diskbänk.

Med Blanco Lexa 8 S Silgranit Puradur Fluga Vändbar med Automatisk Stoppare får du inte bara en vacker och funktionell diskbänk, utan också en pålitlig och hållbar komponent i ditt kök. Ge ditt kök en uppgradering med denna elegant designade diskbänk från Blanco.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 8 S (521877)
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
2

16 Produkter från samma kategori: