• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s silgranit puradur svart vändbar, automatisk stoppare, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 525926

4 921,00 kr

Spara 15%

4 182,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Färg: Svart, Vit
  • Material: Silgranit

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Svart

Den här diskbänken från Blanco är en slående och funktionell lösning för ditt kök. Med sin svarta färg och rektangulära form ger den ett modernt och elegant utseende till ditt köksutrymme. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den både hållbarhet och estetisk skönhet.

Automatisk stoppare

En av de användbara funktionerna på denna diskbänk är den automatiska stopparen. Det innebär att du lätt kan fylla diskbänken med vatten och sedan trycka på stoppknappen för att tömma den. Detta sparar tid och gör diskningen smidigare.

Avlopp i stål

Diskbänken är utrustad med ett avlopp i stål, vilket ger en stark och pålitlig avloppslösning. Detta minimerar risken för läckage och ger dig en problemfri användning.

Vändbar

En annan fördel med denna diskbänk är att den är vändbar. Det innebär att du kan installera den antingen med vasken till vänster eller till höger, beroende på ditt köks layout och dina preferenser.

Enkel montering

Blanco Metra 6 S diskbänk är speciellt utformad för infällnad, vilket gör att den enkelt kan installeras i din köksbänk. Detta gör monteringsprocessen enkel och smidig.

Sammanfattningsvis är Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Svart diskbänk en tilltalande och praktisk lösning för ditt kök. Med sina funktioner som automatisk stoppare, avlopp i stål och vändbar design kommer den att göra din diskning enkel och bekväm. Dess moderna och eleganta utseende kommer också att ge ditt kök en stilfull touch. Välj Blanco Metra 6 S för att skapa ett snyggt och funktionellt köksutrymme.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Spülbecken, Metra 6 S
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart, Vit
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad
Form
Rektangulär
Material
Silgranit

16 Produkter från samma kategori: