• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 500-if stal durinox, infino

PRODUKTKOD: 523390

10 501,00 kr

Spara 15%

8 925,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 540.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 440.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Claron 500-IF Durinox


Elegant design och hög kvalitet

Blanco Claron 500-IF Durinox är en stilren och elegant diskho som kommer att ge din köksmiljö en lyxig touch. Med sin rektangulära form och rostfria stålkonstruktion erbjuder den både en modern och tidlös design. Högkvalitativa material och en färgsättning i vit, svart, silver och andra färger gör att denna diskho passar perfekt i alla typer av kök.

Funktionella egenskaper

Blanco Claron 500-IF Durinox har en diskho med en djup på 440 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera stora mängder disk. Den har en enda ho och en praktisk hål för blandare, vilket underlättar vid användning och ger ökad funktionalitet. Diskhon kan monteras både som infällningsdiskho och genom planlimning, vilket ger dig flexibilitet vid installation.

Hög kvalitet och hållbarhet

Blanco Claron 500-IF Durinox är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet. Detta material är inte bara estetiskt tilltalande, utan också mycket slitstarkt och motståndskraftigt mot repor och fläckar. Diskhon har även en speciell behandling, Durinox, som ger den en vacker matt yta och ökar dess hållbarhet.

Enkel installation och kompatibilitet

Blanco Claron 500-IF Durinox är utformad för att passa i köksskåp med en bredd på minst 600 mm. Den levereras med alla nödvändiga tillbehör och installationsinstruktioner, vilket gör installationen smidig och problemfri. Diskhon är också kompatibel med blandare, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina egna preferenser.

Sammanfattningsvis är Blanco Claron 500-IF Durinox en diskho av hög kvalitet som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sin eleganta design och praktiska egenskaper kommer den att bli en snygg och funktionell tillskott till ditt kök.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Claron 500-IF Durinox (523390)
Märke
Blanco
Mått
Djup
440.0 mm
Längd
540.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Nej
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: