• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 700-u nivå silgranit puradur kaffe, infino, stålkorg

PRODUKTKOD: 523461

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 730.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Beskrivning av Blanco Subline 700-U Level Silgranit diskho

Innovativ design och hög kvalitet

Diskhon Blanco Subline 700-U Level är en imponerande diskho som kombinerar stil, funktionalitet och hög kvalitet. Den är tillverkad av Silgranit, ett material som är känt för sin imponerande hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme.

Enkel installation och underlimning

Denna diskho är utformad för att passa perfekt under känsliga bänkskivor och ger en elegant, sömlös look. Installationen är enkel och kräver endast att diskhon underlimmas under bänkskivan. Detta ger inte bara ett stilrent utseende utan gör också rengöringen enklare genom att hindra att smuts och rester fastnar runt kanten på diskhon.

Storlek och kapacitet

Med en längd på 730.0 mm och en bredd på 460.0 mm erbjuder Subline 700-U Level gott om utrymme för disken. Diskhon har en djup på 200.0 mm, vilket rymmer både stora och höga tallrikar samt tillåter enkel hantering av kastruller och stekpannor.

Mångsidiga funktioner

Blanco Subline 700-U Level är utrustad med en unik stålkorg som gör det enkelt att organisera disk och förhindrar att små föremål faller ner i avloppet. Diskhon har också 1,5 hoar vilket ger dig möjlighet att använda den för olika ändamål samtidigt.

Attraktiv färg och design

Subline 700-U Level finns i en elegant brun färg som erbjuder en modern och stilfull touch till ditt kök. Dess rektangulära form gör att den passar perfekt till alla typer av köksinredningar och ger en tidlös design som kommer att hålla sig vacker i många år framöver.

Slutsats

Om du letar efter en högkvalitativ och elegant diskho för ditt kök, är Blanco Subline 700-U Level det perfekta valet. Dess innovativa design, slitstarka material och praktiska funktioner gör den till en pålitlig och attraktiv lösning för alla hushåll.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 700-U Level (523461)
Mått
Längd
730.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Djup
460.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: