• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii xl 6 s silgranit puradur tartufo reversible, auto stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523507

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III XL 6 S - En elegant och funktionell diskbänk

Välkommen till en helt ny nivå av stil och funktionalitet i ditt kök med Blanco Axia III XL 6 S. Denna diskbänk kombinerar en elegant design med avancerade funktioner för att ge dig den perfekta arbetsstationen i köket.

Högkvalitativt material

Blanco Axia III XL 6 S tillverkas i slitstarkt silgranit material. Silgranit är känt för sin exceptionella hållbarhet och tålighet. Det är resistent mot fläckar, repor och värme, vilket gör den idealisk för användning i köket. Diskbänken kommer i den snygga färgen tartufo, som ger en modern och sofistikerad look till ditt kök.

Flexibilitet och mångsidighet

Denna diskbänk har en reversibel design, vilket innebär att den kan monteras med hoen placerad till höger eller vänster, beroende på dina behov och preferenser. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa diskbänken efter din kökslayout.

Avancerade funktioner

Blanco Axia III XL 6 S är utrustad med en automatisk stoppfunktion, vilket gör diskningen bekvämare och mer praktiskt. Du kan enkelt fylla diskhon med vatten och sedan trycka på en knapp för att stoppa vattenflödet. Detta sparar både tid och vatten.

En annan praktisk funktion är infino avloppssystemet, som ger en smidig och sömlös avrinning av vatten. Detta eliminerar behovet av en traditionell avloppssil och ger en ren och minimalistisk look till diskbänken.

Enkel installation

Blanco Axia III XL 6 S kan installeras på flera sätt, inklusive infällning, planlimning och underlimning. Detta gör det enkelt att integrera diskbänken i din köksdesign och skapa en perfekt harmoni med resten av inredningen.

Oavsett om du vill ha en diskbänk med stil, funktionalitet eller båda, kommer Blanco Axia III XL 6 S att uppfylla dina förväntningar. Ge ditt kök en uppgradering och njut av en högkvalitativ diskbänk som kommer att hålla i många år framöver.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III XL 6 S (523507)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: