• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45 s-f silgranit puradur vit vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 519083

6 911,00 kr

Spara 15%

5 874,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 770.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 490.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco metra 45 s-f silgranit puradur vit vändbar, automatisk stoppare

En elegant och praktisk diskbänk för ditt kök

Blanco Metra 45 S-F är en högkvalitativ diskbänk av märket Blanco. Den är tillverkad av hållbart silgranit-material och har en vacker vit färg som kommer att passa perfekt in i ditt kök. Diskbänken är designad i en rektangulär form och har en hålighet för att passa perfekt in i ditt köksskåp med en bredd på minst 450 mm.

Enkel installation och vändbar design

Denna diskbänk är utformad för planlimning, vilket innebär att den kan placeras direkt på köksbänken för en sömlös och elegant look. Den kan också vändas för att passa ditt kökslayout och din personliga preferens.

Automatisk stoppare och praktiskt användande

Blanco Metra 45 S-F kommer med en automatisk stoppare, vilket gör det enklare och smidigare att använda diskbänken. Du kan enkelt fylla diskhon med vatten eller stoppa avloppet när du behöver. Denna funktion gör diskningen till en enkel och bekväm uppgift.

Högkvalitativt och hållbart material

Silgranit är ett material som är känt för sin hållbarhet och tålighet. Det är också motståndskraftigt mot fläckar, repor och värme, vilket gör det perfekt för användning i köket. Med en Blanco Metra 45 S-F diskbänk kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet som kommer att hålla länge.

Låddjupet på diskbänken är 190 mm, vilket ger gott om utrymme för diskning och beredning av mat. Diskbänken kommer i olika färger som svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd, så du kan välja den färg som passar bäst in i ditt kök.

Blanco Metra 45 S-F diskbänken är en perfekt kombination av stil, funktion och hållbarhet. Med sin vändbara design och automatiska stoppare gör den diskningen till en smidig och bekväm upplevelse. Investera i denna diskbänk och förbättra både utseendet och funktionaliteten i ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra XL 45 S F (519083)
Mått
Längd
770.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
490.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Planlimning
Vändbar
Ja
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: