• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco modex-m 60 rock grey

PRODUKTKOD: 518891

7 539,00 kr

Spara 15%

6 408,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1200 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco modex-m 60 rock grey

Bredd 1200 mm

Blanco modex-m 60 rock grey är en imponerande diskbänk med en bredd på 1200 mm. Detta ger dig gott om utrymme för att arbeta och hantera diskning, tvättning och matlagning. Med en sådan storlek kan du lätt hantera stora mängder diskgods och hushållsartiklar.

Funktioner

Den främsta funktionen hos Blanco modex-m 60 rock grey är dess avrinningsyta. Denna yta är utformad för att maximera dränering och hjälpa till att hålla diskbänken ren och torr. Detta är särskilt användbart när du har diskgods som behöver droppa av och torka.

Tillgängliga färger

Blanco modex-m 60 rock grey finns tillgänglig i färgen grå. Den grå nyansen ger en modern och elegant touch till ditt kök eller tvättstuga. Färgen kompletterar en mängd olika inredningsstilar och kan enkelt anpassas till din befintliga design.

Antal hoar

Blanco modex-m 60 rock grey kommer med en ho. Denna ho ger dig tillräckligt med utrymme för att diska och tvätta dina rätter och köksredskap.

Förborrat hål för blandare

Tyvärr erbjuder inte Blanco modex-m 60 rock grey ett förborrat hål för blandare. Om du har behov av en blandare kan du enkelt anpassa diskbänken genom att borra ett hål för att montera en blandare själv.

Mått
Bredd
1200 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Nej
Funktioner
Avrinningsyta
Antal hoar
1
Tillgängliga färger
Grå

16 Produkter från samma kategori: