• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco median 6 s-if utan automatisk propp vänster sidofack

PRODUKTKOD: 518488

2 445,00 kr

Spara 15%

2 078,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco median 6 s-if utan automatisk propp vänster sidofack

Den Blanco median 6 s-if utan automatisk propp är en elegant och funktionell diskho som passar perfekt för ditt kök. Med sin bredd på 1000 mm ger den gott om utrymme för att hantera disk och matlagning.

Funktioner

- Avrinningsyta: Den Blanco median 6 s-if har en avrinningsyta som gör det enkelt att tömma och skölja av disken. Den rostfria ytan är också enkel att rengöra och tål de tuffaste matrester.

- Material: Diskhon är tillverkad av stål, vilket ger den hållbarhet och styrka. Stålet tål också den dagliga användningen och är motståndskraftigt mot repor och fläckar.

- Tillgängliga färger: Blanco median 6 s-if finns i två olika färgalternativ - krom/blank/rostfri och matt/borstad. Du kan välja den färg som bäst passar din köksinredning och personliga smak.

- Antal hoar: Diskhon har två hoar, vilket ger dig möjlighet att arbeta med både disk och matlagning samtidigt. Detta underlättar din vardag och gör köksarbetet mer effektivt.

- Montering: Diskhon kan monteras antingen nedfälld eller infälld, beroende på dina önskemål och köksdesign. Enkel installation gör det möjligt att snabbt sätta upp diskhon och börja använda den.

- Förborrat hål för blandare: Den Blanco median 6 s-if har ett förborrat hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera och använda din önskade kran. Du kan anpassa diskhon efter dina egna behov och preferenser.

Med Blanco median 6 s-if utan automatisk propp vänster sidofack får du en pålitlig och praktisk diskho som gör ditt köksarbete enklare och mer effektivt. Den eleganta designen passar perfekt i alla köksinredningar och ger dig en professionell känsla i ditt kök.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Matt/Borstad
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
2
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: