• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano 450-if

PRODUKTKOD: 519375

2 091,00 kr

Spara 15%

1 777,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco andano 450-if

Blanco andano 450-if är en elegant och prisbelönt diskbänk av hög kvalitet. Med sin rostfria konstruktion ger den inte bara en modern och stilren look i ditt kök, utan den är även mycket hållbar och motståndskraftig mot repor och fläckar.

Material

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket ger den enastående hållbarhet och stabilitet. Rostfritt stål är också känt för sin motståndskraft mot korrosion och färgförändringar, vilket gör att din diskbänk ser ut som ny under lång tid.

Tillgängliga färger

Blanco andano 450-if finns i flera attraktiva färger för att passa din stil och inredning. Du kan välja mellan krom, blank och rostfri samt satin.

Antal hoar

Den här diskbänken har en elegant och praktisk design med en enda ho. Detta gör den perfekt för mindre kök eller för de som föredrar enkelhet och effektivitet.

Montering

Blanco andano 450-if erbjuder olika monteringsalternativ för att passa dina behov. Du kan välja mellan nedfälld/infälld montering eller planmonterad/planlimmad montering. Detta ger dig flexibilitet att anpassa diskbänken efter din köksdesign och preferens.

Förborrat hål för blandare

Notera att Blanco andano 450-if inte har ett förborrat hål för blandaren. Det ger dig friheten att placera din blandare var du vill på bänken, vilket gör att du kan anpassa den efter dina behov och preferenser.

Sammanfattningsvis är Blanco andano 450-if en stilren och kvalitativ diskbänk som kombinerar estetik och funktionalitet. Med sitt rostfria stålmaterial och olika monteringsalternativ ger den dig möjlighet att skapa ditt drömkök.

Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Nej
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad

16 Produkter från samma kategori: