• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 8 silgranit puradur antracit reversibel

PRODUKTKOD: 514700

8 293,00 kr

Spara 15%

7 049,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Lexa 8 Silgranit Puradur Antracit Reversibel

Blanco Lexa 8 är en elegant diskbänk i svart färg som kommer att ge ditt kök en modern och stilren look. Tillverkad i högkvalitativt material, nämligen silgranit, så kommer denna diskbänk att vara hållbar och tålig mot repor och fläckar.

Funktioner

- Reversibel: Med möjligheten att vända diskbänken kan du anpassa den efter dina behov och kökslayout. En flexibel lösning som gör det enkelt att integrera diskbänken i ditt köksdesign.

- Antal hoar: Diskbänken har två hoar, vilket ger dig möjlighet att använda en ho för diskning och den andra ho för avställning av disk.

- Montering: Diskbänken kan installeras både som infällnad och underlimning, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att välja den bästa installationsmetoden för ditt kök.

- Material: Tillverkad av silgranit, ett hållbart och tåligt material som är motståndskraftigt mot repor, fläckar och värme. Silgranit ger också en modern och elegant look till diskbänken.

- Mått: Diskbänken har en längd på 780 mm och en djup på 500 mm, vilket ger gott om utrymme för diskning och förberedelse av mat.

- Skåpsbredd (min): För att installera denna diskbänk krävs en skåpsbredd på minst 800 mm.

- Låddjup: Diskbänken har en låddjup på 190 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att rymma stora saker som kastruller och stekpannor.

- Hål för blandare: Diskbänken kommer inte med ett förborrat hål för blandaren, vilket ger dig friheten att placera blandaren var du vill på bänkskivan.

- Antal hål för blandare: Diskbänken har inga förborrade hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja mellan olika typer av blandare och placera dem enligt dina önskemål.

Med Blanco Lexa 8 diskbänk kan du förvandla ditt kök till en modern och funktionell plats där diskning och matlagning blir enklare och mer effektivt. Med sin hållbara och eleganta design är denna diskbänk den perfekta kompletteringen till ditt köksinredning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 8 (514700)
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Material
Silgranit
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
2
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: