• Reducerat pris

Diskbänkar

Classimo 6 s-if polerat stål vändbar, automatisk stoppare, pushcontrol, infino, stålhäll

PRODUKTKOD: 525329

5 431,00 kr

Spara 15%

4 616,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 205.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Classimo 6 S-IF 525329

Den Blanco Classimo 6 S-IF är en elegant och mångsidig diskho som kommer att förbättra ditt kök. Tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet, erbjuder denna diskho både stil och hållbarhet.

Funktioner: Automatisk stoppare

Den automatiska stopparen är en praktisk funktion som gör det enkelt att fylla diskhon med vatten. Du kan enkelt öppna och stänga stopparen genom att trycka på en knapp. Detta gör diskhon mycket bekväm att använda och sparar tid och ansträngning.

Pushcontrol

Med pushcontrol-funktionen kan du enkelt öppna och stänga diskhon genom att trycka på en knapp. Detta ger en smidig och enkel hantering av diskhon.

Infino dräneringssystem

Infino dräneringssystem gör det enkelt och effektivt att tömma diskhon. Detta system har en diskret design som smälter väl in i diskhon och ger ett rent och stilrent utseende.

Vändbar design

Classimo 6 S-IF kan vändas för att passa dina behov. Detta gör det möjligt att enkelt ändra diskhonens placering i ditt kök och anpassa den till din arbetsstation.

Stålhäll

Med en stålhäll får du en robust och snygg yta att arbeta på. Den tål höga temperaturer och är lätt att rengöra. Den ger också en elegant touch till din diskho.

Möjlighet att välja färg

Classimo 6 S-IF finns i ett brett utbud av färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Du kan välja den färg som passar bäst i ditt kök och matchar din inredning.

Classimo 6 S-IF är en utmärkt diskho med en mängd praktiska funktioner. Den ger både stil och funktionalitet till ditt kök och kommer att vara en pålitlig och värdefull tillägg till din arbetsstation. Med dess eleganta design och mångsidighet är den Blanco Classimo 6 S-IF det perfekta valet för ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Classimo 6 S-IF (525329)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
205.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Ja
Material
Rostfritt stål
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: