• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6-f silgranit puradur alumetalik reversibel, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 519135

6 451,00 kr

Spara 15%

5 483,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 605.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 490.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 6 F - Diskbänk med silgranit puradur

Blanco Metra 6 F är en elegant och praktisk diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt silgranit puradur material, erbjuder denna diskbänk en robust och hållbar konstruktion.

Reversibel design

En av de bästa funktionerna hos Blanco Metra 6 F är dess reversibla design. Det innebär att du kan installera diskbänken med vasken på antingen vänster eller höger sida, beroende på kökets layout och dina preferenser. Detta gör att diskbänken passar perfekt i alla typer av kök.

Automatisk stoppare

En annan praktisk funktion hos Blanco Metra 6 F är dess automatiska stoppare. Genom att trycka på stoppknappen kan du enkelt öppna och stänga diskbänkens avlopp. Detta gör det enkelt att fylla diskbänken med vatten och tömma den när du är klar.

Högkvalitativt material

Blanco Metra 6 F är tillverkad av silgranit puradur material, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Detta gör att diskbänken behåller sin vackra utseende och funktionalitet under lång tid.

Enkel installation

Blanco Metra 6 F är designad för enkel installation. Diskbänken kan planlimmas i din köksbänk, vilket ger en snygg och sömlös look. Den passar perfekt in i ett skåp med en bredd på minst 600 mm.

Färg och mått

Denna Blanco Metra 6 F diskbänk kommer i en elegant grå färg, vilket ger en modern och stilren touch till ditt kök. Den har en längd på 605 mm och en djup på 490 mm. Diskbänken har en ho och en halv ho för enkel användning.

Med Blanco Metra 6 F får du en högkvalitativ och funktionell diskbänk som kommer att göra matlagningen och diskningen i ditt kök enklare och mer bekväm.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 F (519135)
Märke
Blanco
Mått
Längd
605.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
490.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Planlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: