• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 5 silgranit puradur vit, automatisk propp, infino

PRODUKTKOD: 523680

4 647,00 kr

Spara 15%

3 949,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 515.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Pleon 5 Silgranit Puradur Vit, Automatisk Propp, Infino

Denna Blanco Pleon 5 diskho är perfekt för att ge ditt kök en elegant och modern touch. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, kombinerar den hållbarhet, praktiskitet och stil på bästa sätt.

Material och design

Blanco Pleon 5 diskho är tillverkad av silgranit, ett material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Den har en rektangulär form som passar perfekt för ett modernt kök.

Funktioner

Blanco Pleon 5 diskho kommer med en automatisk propp, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den. Detta sparar tid och ansträngning när du arbetar i köket. Diskhon har också Infino-funktionen, vilket innebär att den kan anpassas för att passa olika typer av blandare. Det finns ett hål för en blandare och du kan enkelt anpassa antalet hål efter dina behov.

Montering och storlek

Denna diskho är lämplig för infällnad eller underlimning, vilket ger dig flexibiliteten att välja den monteringsmetod som passar bäst för ditt kök. Den har en längd på 515 mm och en djup på 510 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera stora diskar och kastruller. Diskhon kräver en skåpsbredd på minst 500 mm för installation.

Med Blanco Pleon 5 diskho får du en toppmodern och funktionell lösning för ditt kök. Dess hållbara konstruktion och eleganta design gör den till en perfekt komplettering till alla köksinredningar.

Produkt
Modellnamn
Blanco Pleon 5 (521672)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
515.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: