• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s silgranit puradur antracit reversibel

PRODUKTKOD: 513230

6 208,00 kr

Spara 15%

5 276,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Antracit Reversibel

Den Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur diskbänk i antracit erbjuder en kombination av kvalitet, funktionalitet och stil. Den rektangulära diskbänken har en djup på 500 mm och en längd på 1000 mm, vilket ger en generös arbetsyta i köket.

Material och färg

Diskbänken är tillverkad i högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion. Silgranit är också motståndskraftigt mot fläckar, repor och värme, vilket gör det till ett perfekt val för kökets dagliga användning. Diskbänkens eleganta antracitfärg ger ett modernt och stilrent utseende till köket.

Funktioner och installation

Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur diskbänk har en och en halv ho, vilket erbjuder flexibilitet och praktisk användning. Diskbänken kan monteras som infälld eller underlimmad, vilket gör den lämplig för olika köksinredningar. Den är även reversibel, vilket innebär att den kan monteras med hoarna på höger eller vänster sida, beroende på dina behov.

Design och skåpsbredd

Dess rektangulära design ger diskbänken en modern och elegant estetik som passar perfekt i köket. Diskbänken kräver en minimal skåpsbredd på 600 mm för installation.

Tillbehör

Notera att diskbänken inte har hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja en blandare som passar din preferens och stil. Om du väljer en blandare med ett hål, kan det enkelt borras i diskbänken. Om du inte behöver en blandare kan detta vara en fördel, då diskbänken ger en ren och snygg yta utan extra hål.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Antracit Reversibel diskbänk hög kvalitet, funktionalitet och stil till köket. Dess robusta konstruktion och eleganta design gör den till en perfekt komplettering till ditt köksinredning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 S (513230)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: