• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco supra 400-u

PRODUKTKOD: 518201

2 580,00 kr

Spara 15%

2 193,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 500.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 430.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Supra 400 U diskho: En perfekt blend av stil och funktionalitet

Möta den eleganta och mångsidiga Blanco Supra 400 U diskhon - en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Den här diskhon är en idealisk lösning för alla kök, oavsett om det är ett modernt eller traditionellt utseende du är ute efter.

Stilfull design

Blanco Supra 400 U diskhon är tillgänglig i flera färgalternativ, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Detta ger dig möjlighet att välja en färg som matchar resten av ditt köksinredning.

Högkvalitativt material

Denna diskho är tillverkad av rostfritt stål, vilket innebär att den är både hållbar och korrosionsbeständig. Du kan vara säker på att den kommer att hålla länge och behålla sin eleganta utseende.

Enkel installation och användning

Blanco Supra 400 U diskhon är utformad med en fyrkantig form och har en enda ho. Detta gör den enkel att installera i ditt kök. Den är också vändbar, vilket innebär att du kan anpassa den efter dina behov och preferenser.

Perfekt passform för ditt kök

Med en längd på 500.0 mm och ett minimumbredd på 500.0 mm, blir Blanco Supra 400 U diskhon lämplig för de flesta köksskåp. Det är en idealisk lösning för att optimera utrymmet och ge dig en praktisk arbetsyta i ditt kök.

En diskho för alla behov

Med sin höga kvalitet, stilfulla design och praktiska funktioner, är Blanco Supra 400 U diskho perfekt för alla kök. Oavsett om du behöver tvätta stora grytor och kastruller eller bara vill ha ett elegant inslag i ditt kök, kommer denna diskho att uppfylla alla dina behov.

Skapa det perfekta köket med Blanco Supra 400 U diskho - en produkt som kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet på bästa möjliga sätt!

Produkt
Modellnamn
Blanco Supra 400 U (518201)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
500.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
430.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
500.0 mm

16 Produkter från samma kategori: