• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 400-f silgranit puradur antracyt, infino

PRODUKTKOD: 523475

5 373,00 kr

Spara 15%

4 567,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 427.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 427.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Subline 400-F Silgranit Puradur Antracyt, Infino

Blanco Subline 400-F är en elegant och funktionell diskho i färgen antracit. Tillverkad av högkvalitativt material Silgranit, erbjuder denna diskho en perfekt kombination av stil och hållbarhet.

Färg

Blanco Subline 400-F finns i en vacker grå-svart antracit färg, som ger en modern och sofistikerad touch till ditt kök.

Design och mått

Med sina dimensioner på 427,0 mm längd och djup, har Blanco Subline 400-F en fyrkantig form som passar perfekt i de flesta köksmiljöer. Diskhon har en enda ho med en djup på 190,0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att rymma även stora köksredskap och kastruller.

Montering

Blanco Subline 400-F kan monteras på två olika sätt: planlimning eller underlimning. Båda monteringsalternativen ger en sömlös och stilren look i ditt kök.

Tillverkningsmaterial

Diskhon är tillverkad av högkvalitativt och hållbart material kallat Silgranit. Silgranit är känd för sin enastående tålighet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Detta gör att diskhon håller sig fräsch och snygg även efter flera års aktiv användning.

Övriga egenskaper

Blanco Subline 400-F har inget förborrat hål för blandare, vilket ger dig flexibiliteten att välja den blandare som passar bäst till din diskho. Diskhon är också vändbar, vilket innebär att du kan välja om du vill ha ho på höger eller vänster sida beroende på ditt kökslayout.

Passar till skåpsbredd

Blanco Subline 400-F är designad för att passa i ett skåp med minimal bredd på 500,0 mm. Detta gör den idealisk för mindre kök och utrymmen där varje centimeter räknas.

Den Blanco Subline 400-F Silgranit Puradur Antracyt Infino diskhon är inte bara en praktisk och hållbar lösning för ditt kök, utan också en stilfull design som kommer att lyfta din köksinredning till en ny nivå.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 400-F (523475)
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
427.0 mm
Längd
427.0 mm
Design
Färg
Grå, Svart
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Material
Silgranit
Hål för blandare
Nej
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: