• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco favos 45 s silgranit vit reversibel

PRODUKTKOD: 521410

3 234,00 kr

Spara 15%

2 748,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 160.0 mm
  • Djup: 435.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Favos 45 S Silgranit Vit Reversibel

Blanco Favos 45 S är en högkvalitativ diskbänk som ger dig både funktionalitet och stil i köket. Denna diskbänk har en rektangulär form och är tillverkad av slitstarkt silgranit-material, vilket ger den optimal hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar.

Design och material

Blanco Favos 45 S har en stilren och modern design som passar perfekt i alla typer av kök. Diskbänken finns i färgen vit, vilket ger den en elegant och tidlös look. Silgranit-materialet är speciellt utformat för att vara tåligt och lättskött, samtidigt som det behåller sin strålande finish över tid.

Funktioner och montering

Diskbänken har en ho och är reversibel, vilket innebär att du kan montera den på höger eller vänster sida beroende på dina behov och kökslayout. Den är utrustad med ett hål för blandare, vilket ger dig flexibilitet att installera den blandare du föredrar.

Blanco Favos 45 S är avsedd för infällnad eller underlimning och passar perfekt i ett skåp med en bredd på minst 450 mm. Med en djup på 435 mm tar den inte upp för mycket plats i köket, samtidigt som den ger tillräckligt med utrymme för disk och andra köksaktiviteter.

Sammanfattning

Blanco Favos 45 S Silgranit Vit Reversibel är den perfekta diskbänken för den som söker både funktionalitet och modern design i köket. Med sin reversibla funktion, silgranit-material och hål för blandare, ger denna diskbänk dig flexibilitet och kvalitet. Investera i Blanco Favos 45 S för att förbättra både utseendet och praktiska användningen av ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Favos 45 S (521410)
Märke
Blanco
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
160.0 mm
Djup
435.0 mm
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: