• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon 45 s silgranit puradur jasmine vändbar, automatisk stoppare, infino, droppnät

PRODUKTKOD: 524819

4 512,00 kr

Spara 15%

3 835,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 650.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Elon 45 S Silgranit Puradur Jasmine Vändbar

Blanco Elon 45 S Silgranit Puradur Jasmine Vändbar är en stilfull och praktisk diskbänk som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Den är tillverkad av högkvalitativt material som heter Silgranit Puradur, vilket gör den hållbar och tålig mot repor, fläckar och värme. Diskbänken har en vackert inriktad färg kallad Jasmine, vilket kommer att ge ditt kök en elegant touch.

Blanco Elon 45 S är utformad i en rektangulär form och har en enda ho. Dess kompakta storlek med en längd på 650,0 mm och djup på 500,0 mm gör den perfekt för mindre kök eller där utrymmet är begränsat. Den kan monteras under bänkskivan eller som infällnad, vilket ger dig flexibilitet i installationen.

En av de imponerande funktionerna i Blanco Elon 45 S är dess vändbarhet. Detta innebär att du kan installera diskbänken med hoen på vänster eller höger sida, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina behov och preferenser.

Den här diskbänken levereras också med en automatisk stoppare och ett droppnät, vilket gör det enkelt och bekvämt att diska och tömma diskhon. Du kan enkelt reglera vattenflödet med den inbyggda blandaren. Det finns ett hål för blandaren på diskbänken som är dedikerad för att passa en enda blandare.

Blanco Elon 45 S passar perfekt i skåp med en bredd på minst 450,0 mm. Den har en låddjup på 190,0 mm, vilket ger tillräckligt med plats för att rymma dina diskbehov.

Sammanfattningsvis är Blanco Elon 45 S Silgranit Puradur Jasmine Vändbar en stilfull och funktionell diskbänk som kommer att komplettera ditt kök på bästa sätt. Med sin slitstarka konstruktion, vändbarhet och praktiska tillbehör är den den perfekta lösningen för ditt köksdiskande.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon 45 S (524819)
Mått
Längd
650.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: