• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 6 split silgranit puradur jasmin vänster, infino

PRODUKTKOD: 521694

6 446,00 kr

Spara 15%

5 479,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Pleon 6 Split - Diskho med Split Design

Blanco Pleon 6 Split är en exceptionell diskho som kombinerar stil med funktionalitet. Denna diskho är tillverkad av högkvalitativt silgranit-material som är känt för sin hållbarhet och eleganta utseende. Med sin jasminfärgade yta ger Blanco Pleon 6 Split din köksinredning en sofistikerad touch.

Funktioner

1.5 Hålar med plats för blandare: Blanco Pleon 6 Split har en design med en huvudho och en mindre ho vid sidan om. Den är utformad med rätt hål för att enkelt installera en blandare.

Infällbar eller underlimmad montering: Du kan välja mellan två olika installeringstyper beroende på dina behov. Antingen kan du infälla diskhon i arbetsbänken eller underlimma den för en sömlös design.

Optimal storlek: Med en längd på 615 mm och en bredd på 510 mm passar Blanco Pleon 6 Split perfekt in i en standard köksinredning med ett skåpsbredd på minst 600 mm.

Djup hov: Diskhon har en djup huvudho med en total djup på 220 mm som ger gott om plats för att hantera stora mängder disk.

Högkvalitativt silgranit-material: Tillverkad av silgranit, ett material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, värme och repor. Dessutom är den jasminfärgade ytan lätt att rengöra och behåller sin eleganta glans år efter år.

Sammanfattning

Blanco Pleon 6 Split är den perfekta diskhon för att ge ditt kök en modern och elegant look. Med sin funktionella design och högkvalitativa material kommer den att vara en pålitlig och stilfull del av ditt kök under lång tid framöver.

Produkt
Modellnamn
Blanco Pleon 6 Split (523701)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
615.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: