• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic 9 e silgranit antracyt narożny

PRODUKTKOD: 521338

3 361,00 kr

Spara 15%

2 856,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 930.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Classic 9 E Silgranit Antracit Narożny

Klassiskt designad hörndiskbänk i svart silgranit

Blanco Classic 9 E Silgranit Antracit Narożny är en elegant och funktionell hörndiskbänk som kommer att förgylla ditt kök. Den är tillverkad i svart silgranit, ett material känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Med sin klassiska design smälter den väl in i alla köksstilar och ger ett stilrent och sofistikerat utseende.

Perfekt för hörnkök

Med sin hörnform är Blanco Classic 9 E Silgranit Antracit Narożny perfekt för hörnkök. Den har en längd på 930 mm och en djup på 510 mm, vilket ger gott om arbetsyta samtidigt som den utnyttjar hörnplatsen optimalt. Diskhon har även en praktisk extra ho, vilket gör det lättare att utföra olika arbetsmoment i köket.

Högkvalitativt material och design

Blanco Classic 9 E Silgranit Antracit Narożny är tillverkad av högkvalitativ silgranit, som är känt för sin styrka och tålighet. Silgranit är även lätt att rengöra och behåller sin färg och glans över tid. Diskhon har även en förberedd plats för blandaren, vilket gör installationen enkel och smidig.

Passar i skåp med bredd på 600 mm

Blanco Classic 9 E Silgranit Antracit Narożny är perfekt för köksskåp med en bredd på 600 mm. Den kommer även med en låddjup på 175 mm, vilket ger gott om utrymme för förvaring av diskprodukter och köksredskap.

Med Blanco Classic 9 E Silgranit Antracit Narożny får du en stilfull och funktionell hörndiskbänk som kommer att bli en viktig och praktisk del av ditt kök. Dess hållbara konstruktion och eleganta design gör den till ett utmärkt val för alla köksentusiaster.

Produkt
Modellnamn
Blanco Classic 9 E (521338)
Märke
Blanco
Typ
Hörndiskbänkar
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
930.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1.5
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: