• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 340/160-u silgranit puradur svart, höger, infino

PRODUKTKOD: 525986

8 230,00 kr

Spara 15%

6 995,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 555.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Färg: Svart

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Subline 340/160-u Silgranit Puradur Svart, Höger, Infino

Den här diskhon från Blanco i modellen Subline 340/160-u är perfekt för dig som vill ha en stilren och elegant diskho med hög kvalitet. Med sin svarta färg ger den ett modernt och sofistikerat utseende i ditt kök.

Funktioner

Blanco Subline 340/160-u är tillverkad av det robusta och tåliga materialet Silgranit. Detta material har utmärkta egenskaper när det kommer till hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Diskhon är utformad i en rektangulär form, vilket ger dig gott om utrymme för att diska och arbeta i köket.

Högerinstallation innebär att diskhon placeras på höger sida av köket. Detta kan vara fördelaktigt för dig som föredrar att arbeta på det hållet. Diskhon har även möjlighet till underlimning, vilket innebär att den monteras direkt under köksbänken. Detta ger en snygg och enhetlig look i köket.

Blanco Subline 340/160-u har inget hål för blandare, vilket gör det möjligt för dig att välja en separat blandare och placera den på det sätt som passar dig bäst. Diskhon är inte vändbar, vilket innebär att det finns en högermonterad version och en vänstermonterad version att välja mellan.

Den rekommenderade skåpsbredden för att installera denna diskho är 600 mm. Detta är den minsta bredden som behövs för en korrekt montering. Diskhon har också en djup på 460 mm och en längd på 555 mm.

Infino avrinningssystem

Blanco Subline 340/160-u är utrustad med Blanco's innovativa Infino avrinningssystem. Detta system gör det möjligt att skapa en frihängande kant runt diskhon, vilket ger ett rent och stilrent utseende utan traditionellt avrinningsgaller. Infino avrinningssystemet ger också bättre vattenavledning och gör det enklare att rengöra diskhon.

Sammanfattningsvis är Blanco Subline 340/160-u Silgranit Puradur diskho en premiumprodukt som erbjuder hög kvalitet, hållbarhet och stil. Med sin svarta färg och moderna design kommer den att bli en snygg och funktionell tillskott till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Subline 340/160 U (525986)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Djup
460.0 mm
Längd
555.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Montering
Underlimning
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: