• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco enos 40 s jasmin utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 514230

4 607,00 kr

Spara 15%

3 915,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 680.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Enos 40 S Jasmin utan Automatisk Propp

Produktbeskrivning

Blanco Enos 40 S är en elegant och funktionell diskbänk för ditt kök. Den är tillverkad av högkvalitativt material Silgranit som garanterar hållbarhet och tålighet. Med en fyrkantig form och en vackert färg i jasmin blir diskbänken en stilfull detalj i ditt kök.

Funktioner

Djup

Med en djup på 500.0 mm ger Blanco Enos 40 S tillräcklig utrymme för att rymma tallrikar, kastruller och köksredskap.

Material

Blanco Enos 40 S är tillverkad av slitstarkt och hygieniskt Silgranit-material. Detta material är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Det ger dig en pålitlig och långvarig diskbänk som behåller sin färg och kvalitet över tid.

Antal hoar

Med en ho ger Blanco Enos 40 S en effektiv arbetsyta för diskning och matlagning. Denna modell är utrustad med en enda ho, vilket ger enkelhet och funktionalitet.

Låddjup

Den har ett låddjup på 175.0 mm vilket ger gott om utrymme för att förvara diskredskap och köksredskap på ett organiserat sätt.

Märke och modell

Blanco Enos 40 S (514230) tillhör Blanco, ett välkänt varumärke inom diskbänkar. Denna modell är designad med fokus på både stil och funktion.

Form

Med en fyrkantig form ger Blanco Enos 40 S en modern och minimalistisk look till ditt kök. Den passar perfekt in i de flesta köksdesigner och skapar en enhetlig och elegant känsla.

Hål för blandare

Denna modell är inte utrustad med ett hål för blandare. Det ger dig friheten att välja och installera en separat blandare som matchar din personliga smak och behov.

Vändbar

Blanco Enos 40 S är vändbar, vilket innebär att du kan installera den med hoen till vänster eller höger, beroende på din kökslayout och preferenser.

Skåpsbredd (min)

Blanco Enos 40 S rekommenderas för ett skåp med en bredd på minst 400.0 mm. Detta säkerställer rätt passform och stabilitet för diskbänken i ditt kök.

Slutsats

Blanco Enos 40 S är en stilfull och praktisk diskbänk med en fyrkantig form och en vacker jasminfärg. Tillverkad av hållbart Silgranit-material erbjuder den motståndskraft mot fläckar och repor, samtidigt som den behåller sin kvalitet över tid. Med en enda ho och generös låddjup ger den tillräckligt med utrymme för diskning och förvaring av köksredskap. Blanco Enos 40 S är verkligen en perfekt komplettering till ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Enos 40 S (514230)
Mått
Längd
680.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Antal hoar
1
Hål för blandare
Nej
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
400.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: