• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 5 s silgranit puradur jasmin rätt, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523939

7 368,00 kr

Spara 15%

6 262,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 915.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Montering: Underlimning

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 5S Silgranit Puradur Jasmin Rätt

Blanco Zenar 5S Silgranit Puradur är en högkvalitativ diskbänk som gör din köksupplevelse enkel och elegant. Med sin vackra jasminfärg passar den perfekt i de flesta köksstilar. Diskbänken har en rektangulär form som ger gott om utrymme för diska och förbereda mat.

Automatiska stoppare

Blanco Zenar 5S Silgranit Puradur kommer med automatiska stoppare som gör diskupplevelsen ännu smidigare. Du kan enkelt fylla diskhon med vatten utan att behöva oroa dig för att vattnet rinner ut. Stoppet kan enkelt öppnas och stängas med ett enkelt tryck.

InFino-utsugssystem

En av de bästa egenskaperna hos Blanco Zenar 5S Silgranit Puradur är dess InFino-utsugssystem. Detta unika system skapar en sömlös och perfekt design på diskbänken och ger också ett effektivt sätt att leda bort vatten och smuts. Detta gör diskbänken enkel att rengöra och hålla ren.

Högkvalitativt material

Blanco Zenar 5S Silgranit Puradur tillverkas med högkvalitativt material som kallas Silgranit Puradur. Detta material är extremt hållbart och tåligt mot fläckar, repor och värme. Diskbänken kommer se fantastisk ut i många år framöver utan att tappa sin färg eller kvalitet.

Enkel installation

Blanco Zenar 5S Silgranit Puradur är enkel att installera i ditt kök. Den är designad för underlimning, vilket ger en smidig och integrerad look i ditt kök. Diskbänken är också vändbar, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina unika önskemål och behov.

Slutresultatet är en stilren och funktionell diskbänk som ger dig ett praktiskt och vackert utrymme i ditt kök. Med Blanco Zenar 5S Silgranit Puradur får du en diskbänk av högsta kvalitet som kommer hålla länge och förbättra ditt köksupplevelse.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 5 S Silgranit InFino (523939)
Mått
Längd
915.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Nej
Montering
Underlimning
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: