• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - alba - diskbänk vs45-p3

PRODUKTKOD: VS45-P3

2 563,00 kr

Spara 15%

2 178,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Smeg Alba Diskbänk - VS45-P3

Elegant och funktionell diskbänk för ditt kök

Smeg Alba diskbänk VS45-P3 är en högkvalitativ och stilfull lösning för ditt kök. Med sin moderna design och praktiska funktioner kommer den att bli en perfekt komplettering till din köksinredning. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den en hållbar och robust konstruktion.

Praktiskt förborrat hål för blandare

Denna Smeg diskbänk kommer med en smart funktion - ett förborrat hål för din blandare. Det gör det enkelt att installera och ansluta en blandare till diskbänken. Du behöver inte längre oroa dig för att behöva borra hål själv eller anlita en professionell för att göra det åt dig.

Det förborrade hålet har en standardstorlek som passar de flesta vanliga blandarmodeller på marknaden. Du kan enkelt välja och installera din favoritblandare och anpassa den efter dina behov och preferenser.

Smeg Alba diskbänk VS45-P3 är helt enkelt en praktisk och tidsbesparande lösning för dig som vill ha en diskbänk med förborrat hål för blandare. Du får enkel installation och en stilfull diskbänk som kommer att göra ditt kök både vackrare och mer funktionellt.

Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: