• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona 8 s vit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 519701

5 529,00 kr

Spara 15%

4 699,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Sona 8 S – En allsidig diskbänk för ditt kök

Blanco Sona 8 S är en stilren och funktionell diskbänk som kommer att bli en perfekt komplement till ditt kök. Med sin rektangulära form och vita färg ger den en modern och fräsch känsla till ditt köksinredning. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt material som kallas Silgranit, vilket gör den tålig, lätt att rengöra och motståndskraftig mot repor och fläckar.

Allsidig användning

Blanco Sona 8 S kommer med två hoar, vilket ger dig möjlighet att separera och organisera ditt diskande. Detta är perfekt för att hålla reda på smutsig och ren disk eller för att ha separata områden för att diska och förbereda mat. Diskbänken har också en praktisk låda som rymmer dina diskredskap och andra köksartiklar.

Stort utbud av färger

Du kan välja bland ett brett utbud av färger för att matcha din köksinredning och personliga stil. Välj mellan vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå eller beige. Oavsett vilken färg du väljer kommer Blanco Sona 8 S att ge ditt kök en elegant och modern touch.

Perfekt passform

Diskbänken är 1160 mm lång och har en djup på 500 mm. Den är designad för att passa perfekt in i ett skåp med en minimibredd på 800 mm. Du kan enkelt montera den i ditt befintliga kök eller använda den för att skapa en helt ny köksinredning.

Högkvalitativt och hållbart material

Blanco Sona 8 S är tillverkad av Silgranit, ett material som är känt för sin hållbarhet och tålighet. Silgranit är motståndskraftigt mot fläckar, repor och värme, vilket gör det till ett idealiskt material för en diskbänk som används dagligen. Dessutom är Silgranit enkelt att rengöra och behåller sin glans och färg under lång tid.

Enkelt att installera

Blanco Sona 8 S är enkel att installera i ditt kök. Diskbänken är vändbar, vilket ger dig möjlighet att placera hoarna på höger eller vänster sida beroende på dina behov och preferenser. Den levereras utan hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja och installera den blandare som passar bäst för dig.

Med Blanco Sona 8 S får du en praktisk, stilren och hållbar diskbänk som kommer att göra ditt kök komplett. Välj din favoritfärg och njut av det eleganta utseendet och de funktionella egenskaperna hos denna diskbänk.

Produkt
Modellnamn
Blanco Sona 8 S (519701)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1160.0 mm
Djup
500.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
2

16 Produkter från samma kategori: