• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - rigae - diskbänk lz102ct

PRODUKTKOD: LZ102CT

3 714,00 kr

Spara 15%

3 156,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 210.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Smeg - Rigae - Diskbänk LZ102CT

Smeg Rigae (LZ102CT) är en stilfull och funktionell diskbänk som kommer att lyfta utseendet på ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt material, närmare bestämt silgranit, erbjuder denna diskbänk både hållbarhet och estetik.

Färg: Grå

Smeg Rigae diskbänk kommer i en elegant grå färg som enkelt kan passa in i de flesta köksinredningar. Den ger rummet en modern och tidlös atmosfär.

Dimensioner: 1000 mm x 500 mm x 210 mm

Med sina generösa dimensioner på 1000 mm i längd och 500 mm i djup passar Smeg Rigae perfekt i de flesta kök. Den har en djup på 210 mm vilket ger gott om plats för att tvätta stora kastruller och pannor.

Antal hoar: 1.5

Smeg Rigae har en huvudho och en mindre biho på sidan. Denna funktion gör det möjligt att använda diskbänken effektivt samtidigt som du kan separera olika diskar och köksredskap.

Montering: Infällnad

Smeg Rigae diskbänk är utformad för att monteras genom infällning, vilket ger en jämn och sömlös yta i köksbänken.

Märke: Smeg

Smeg är ett välkänt och pålitligt märke inom köksapparater och tillbehör. Med deras höga standard och innovativa design kan du vara säker på att Smeg Rigae diskbänk kommer att hålla länge och uppfylla dina köksbehov.

Övriga funktioner:

  • Hål för blandare: Smeg Rigae har ett förborrat hål för en blandare med en diameter på 35 mm. Detta gör att du enkelt kan installera en vattenkran för att underlätta disk- och matlagningssysslor.
  • Vändbar: Diskbänken är vändbar, vilket innebär att du kan montera den på höger- eller vänstersidan beroende på din köksdesign och personliga preferenser.
  • Skåpsbredd (min): Smeg Rigae rekommenderas att installeras i ett skåp med en minimibredd på 600 mm, vilket gör den passande för de flesta standardköksskåp.

Med Smeg Rigae diskbänk får du en kombination av stil, funktionalitet och kvalitet. Den är perfekt för dig som vill ha en diskbänk som både är praktisk och estetiskt tilltalande för ditt kök.

Produkt
Märke
Smeg
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Smeg Rigae (LZ102CT)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
210.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Blandarhål storlek
35.0 mm
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: