• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur tartufo reversible, auto stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523212

8 655,00 kr

Spara 15%

7 356,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 915 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur tartufo reversible, auto stopper, infino, ashlar board

Allmän information

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur tartufo reversible är en elegant och funktionell diskho för köket. Med sin imponerande bredd på 915 mm blir den en central och praktisk punkt i alla kök. Dess material, silgranit, är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Diskhon finns tillgänglig i en vacker grå färg.

Funktioner

Med sin reversible design ger den här diskhon dig möjligheten att placera avloppet på antingen höger eller vänster sida, vilket gör det enkelt att anpassa efter ditt köks layout. Diskhon är också utrustad med auto stopper, vilket gör det enkelt att fylla diskbänken med vatten och sedan tömma den med en enkel knapptryckning.

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur tartufo reversible har också det innovativa infino-avlöpssystemet som ger en solid och diskret design. Detta system innebär att det inte finns något synligt avlopp på diskbänken, vilket ger en ren och snygg look.

En annan praktisk funktion är ashlar board som medföljer diskhon. Denna bräda kan placeras över diskhon för att skapa extra arbetsyta eller som en snygg accent. Det är perfekt för att förbereda mat eller för att placera varma grytor och kastruller.

Sammanfattning

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur tartufo reversible är en imponerande och funktionell diskho för ditt kök. Med sin breda och robusta design ger den dig gott om utrymme att arbeta med, samtidigt som den är en elegant tillägg till ditt köksinredning. Utrustad med praktiska funktioner som auto stopper, infino-avlöpssystem och ashlar board, kommer denna diskho att göra din diskning och matlagning till enklare och mer bekvämare uppgifter.

Mått
Bredd
915 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Nej
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: