• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s kaffe utan tillbehör

PRODUKTKOD: 516667

2 749,00 kr

Spara 15%

2 336,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 860 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco zenar 45 s kaffe - Enastående design och funktionalitet

Blanco zenar 45 s kaffe är en imponerande köksvask som kombinerar stil, kvalitet och praktiska funktioner. Med en bredd på 860 mm erbjuder den gott om utrymme för att hantera disk och matlagning med lätthet.

Funktioner för enkel användning

Blanco zenar 45 s kaffe har en avrinningsyta som gör det enkelt att tömma ut överflödigt vatten och matrester. Den integrerade avrinningsytan säkerställer att diskvattnet avleds smidigt och effektivt.

Tillverkad i högkvalitativt material

Den här köksvasken är tillverkad i Silgranit, ett exklusivt material som kombinerar styrka och skönhet. Silgranit, även känt som Granit, har en robust struktur som motstår repor, fläckar och höga temperaturer. Det gör att din Blanco zenar 45 s kaffe kommer att hålla sig snygg och hållbar år efter år.

Enkel installation och flexibilitet

Blanco zenar 45 s kaffe kan installeras antingen genom att sänkas ned i köksbänken eller genom infälld installation, vilket ger en sömlös och stilren finish. Dessutom är den förborrad för att underlätta monteringen av blandaren.

Elegant färgpalett

Denna köksvask finns i den eleganta färgen "brun", vilket ger en sofistikerad touch till ditt kök. Den perfekta kombinationen av funktionalitet och skönhet.

Upptäck den exceptionella designen och funktionaliteten hos Blanco zenar 45 s kaffe och gör ditt kök till en plats där stil möter användbarhet.

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Brun
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: