• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 9 e alumetalik utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 515567

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 830.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 830.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 9 E alumetalik utan automatisk propp

Allmän information:

Blanco Metra 9 E alumetalik utan automatisk propp är en elegant och hållbar hörndiskbänk från märket Blanco. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial och har en stilren grå färg som passar perfekt i de flesta köksinredningar.

Funktioner:

- Material: Diskbänken är tillverkad av Silgranit, vilket är ett hållbart och reptåligt material som är enkelt att rengöra. Det ger en snygg och modern look till ditt kök.- Djup: Diskbänken har en djup av 830 mm, vilket ger gott om utrymme för att diska stora kärl och kastruller.- Antal hoar: Blanco Metra 9 E har 1.5 hoar, vilket innebär att det finns en större huvudho samt en mindre ho som kan användas för till exempel avrinning eller för att skölja grönsaker.- Montering: Diskbänken kan monteras både infällt och underlimmat, vilket ger möjlighet att anpassa installationen efter dina önskemål och köksinredningens utseende.- Hål för blandare: Diskbänken har förborrade hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din valda blandare.- Skåpsbredd: För att kunna montera diskbänken krävs en skåpsbredd på minst 900 mm. Detta garanterar en stabil och säker installation.- Vändbar: Diskbänken är inte vändbar, vilket innebär att placeringen av hoarna inte kan ändras.- Låddjup: Diskbänken har en låddjup på 190 mm, vilket ger gott om utrymme för förvaring av köksredskap och tillbehör.

Slutsats:

Blanco Metra 9 E alumetalik utan automatisk propp är en stilren och funktionell hörndiskbänk som passar perfekt i ditt kök. Den är tillverkad av robust Silgranitmaterial och har en elegant grå färg. Med sina generösa mått och praktiska funktioner är denna diskbänk ett utmärkt val för dig som vill ha en pålitlig och estetiskt tilltalande lösning för ditt kök.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Hörndiskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 9 E (515567)
Mått
Låddjup
190.0 mm
Längd
830.0 mm
Djup
830.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: