• Reducerat pris

Diskbänkar

Vit plenta antracyt

PRODUKTKOD: 514190

3 119,00 kr

Spara 15%

2 651,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 860 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Vit plenta antracyt

Bredd 860 mm

Den vita plenta antracyt har en bredd på 860 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att både tvätta och förvara dina saker. Med den här storleken kan du enkelt hantera alla dina dagliga behov i badrummet.

Material Silgranit (Granit)

Den vita plenta antracyt är tillverkad av silgranit, som är en form av granitkompositmaterial. Detta material ger plentan en hållbar och robust konstruktion samtidigt som den behåller sin eleganta och moderna design. Silgranit är också vatten- och smutsavvisande, vilket gör det enkelt att hålla den ren och fräsch.

Tillgängliga färger Grå

Den vita plenta antracyt finns i en vacker grå färg som ger en elegant touch till ditt badrum. Den grå färgen går bra ihop med olika badrumsstilar och inredning, och ger en tidlös och sofistikerad atmosfär.

Antal hoar 1

Denna plenta har en ho, vilket ger en rymlig plats för att tvätta och skölja dina händer eller tvätta dina personliga hygienprodukter. Med en enda ho kan du enkelt använda plentan utan att trängas eller känna dig begränsad i din rörelse.

Montering Nedfälld/Infälld

Den vita plenta antracyt kan monteras antingen nedfälld eller infälld, vilket ger dig flexibilitet att välja den monteringsmetod som passar bäst för ditt badrum. Oavsett vilken metod du väljer kommer plentan att ge en stilren och funktionell lösning för dina behov.

Förborrat hål för blandare

Plentan är förborrad med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera och använda din favoritblandare. Detta sparar dig tid och ansträngning vid installationen och ger dig möjlighet att anpassa plentan efter dina personliga preferenser.

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Ja
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Silgranit (Granit)
Tillgängliga färger
Grå

16 Produkter från samma kategori: