• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s silgranit puradur jasmin höger, automatisk stoppare, infino, bord vitt glas, avloppsstativ i stål

PRODUKTKOD: 523478

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Jasmin Höger

Den Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Jasmin Höger är en imponerande diskbänk som kombinerar funktion och stil på ett perfekt sätt. Denna diskbänk är tillverkad av hållbart och högkvalitativt Silgranit-material, vilket ger den en slående och elegant design.

Färgval

Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Jasmin Höger finns tillgänglig i flera olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Du kan välja den färg som bäst passar din köksinredning och personliga stil.

Funktioner

Med en längd på 1000.0 mm och ett djup på 510.0 mm erbjuder Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Jasmin Höger tillräckligt med utrymme för att göra diskningen smidig och effektiv. Diskbänken har en unik design med 1.5 hoar och möjlighet att montera den genom infällnad, planlimning eller underlimning.

Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Jasmin Höger har också ett hål för blandare, vilket gör det möjligt att installera en köksblandare för att underlätta arbetsprocessen vid diskningen. Den har också automatisk stoppare och infino-funktion, vilket innebär att vattnet kan tömmas utan att behöva lyfta diskbänken.

För att säkerställa dess hållbarhet och kvalitet är Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Jasmin Höger tillverkad med avloppsstativ i stål, vilket ger extra stabilitet och styrka. Diskbänkens låddjup är 190.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att tvätta och skölja köksredskap.

Montering och användning

Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Jasmin Höger är enkel att montera och kan passa en skåpsbredd på minst 600.0 mm. Dess rektangulära form och vackra design gör den till en perfekt passform för alla kök.

Om du letar efter en diskbänk som kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet kommer Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Jasmin Höger att uppfylla alla dina behov och förväntningar. Ge ditt kök en uppgradering med denna fantastiska diskbänk från Blanco.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S SG (523478)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: